За въпроси и поръчки: mail phonetelenor 0897 282 210 phoneBOB 0988 860 720 (от 10h до 23h и за двата) Skypewww.animabg.com
animabg
Електроника и компютърни аксесоари
За нас

Официално сайта ни стартира на 20.12.2011 с домейна www.anima.free.bg, поради няколко причини домейн името беше сменено на www.animabg.com. От 14.03.2012г. сайта вече е с новото си име.

Макар все още не с толкова дългогодишен опит в тази сфера сме усвоили най-важните неща за това как да накараме нашите клиенти да останат доволни и да се върнат отново при нас.

Държим много на коректността, бързата доставка и доброто отношение към клиентите. Работим с компании от други държави, които държат много на името и рейтинга си и не допускат клиентите им да останат разочаровани от тях. Ние също се придържаме към тези принципи. В България има много не коректни фирми, поради което и хората са по-недоверчиви, но в държави като Китай и много други се работи с доверие. Там хората са с друго разбиране за търговия. Повечето от артикулите ни са произведени в Китай, но това не трябва да Ви притеснява, тъй като дори и най-известните производители на най-различна техника и не само използват китайската работна ръка. Много от техниката на която не пише произход Китай е произведена в Китай. Ние не крием това, тъй като хората трябва да разберат, че всяка фирма работи с китайска работна ръка за да бъде конкурентноспособна.

Нашият сайт Ви предлага най-различна електроника, компютърни аксесоари и други интересни уреди. Стремим се при нас цените да са възможно най-ниски. Всеки месеца се стремим да добавяме нови по-интересни и търсени артикули. Вие също можете да ни давате предложения за нови артикули. Ако има нещо, което не намирате в другите онлайн магазини или е на висока цена можете да се свържете с нас на страницата ни за контакти.

Ако имате някакви въпроси моля не се колебайте да ги задавате

toTop