За въпроси и поръчки: mail phone0988 860 720 оператор A1 Skypewww.animabg.com Skype гр.Шумен
animabg
Електроника и компютърни аксесоари

Уред за електромагнитна радиация

Уред за електромагнитна радиация
Уред за електромагнитна радиация
  • Подробно описание
  • Характеристики

Уред за електромагнитна радиация

С този уред можете да измерите силата на електромагнитното лъчение на заобикалящата ви среда.Уредът НЕ е гайгеров брояч за измерване на фотони, алфа-частици, бета и гама-лъчи.Той измерва излъчващата радиация от битовата и промишлената техника (компютри, трансформатори, антени, мобилен телефон, телевизори, копирни машини и други).Работи с батерия 9V PP3.

Измервани честотни обхвати:

ниска честота: 50Hz-400 KHz,
висока честота: 30MHz-2GHz.

От тук можете да изтеглите описание на продукта ФайлУредът за измерване на електромагнитна радиация се нарича електромагнитен измервател, радиационен детектор или електромагнитен дозиметър. Тези уреди са предназначени да измерват нивата на електромагнитно излъчване в околната среда. Електромагнитната радиация включва различни видове вълни, като радиочестотно (RF) излъчване, микровълни, инфрачервено излъчване и видима светлина. Такъв тип уреди могат да се използват в различни контексти, включително:

Безжични комуникации: За измерване на радиочестотното (RF) излъчване от мобилни телефони, базови станции, Wi-Fi мрежи и други безжични устройства.

Електромагнитно поле в околната среда: За оценка на общите нива на електромагнитни полета в жилищни, работни и обществени зони.

Микровълнови устройства: За измерване на излъчването от микровълнови печки, безжични рутери и други устройства, използващи микровълни.

Медицински апарати: В медицинската област за измерване на електромагнитните полета от медицински уреди като магнитно резонансни томографи (MRI) и други.

Безопасност на труда: В индустриалните сектори за оценка на електромагнитните полета, на които работниците могат да бъдат изложени по време на работа.

Електроника и електрически уреди: За измерване на електромагнитните емисии от различни електрически уреди и електроника.

Електромагнитните измерватели и детектори предоставят важна информация за нивата на електромагнитно излъчване в околната среда и могат да бъдат използвани за оценка на потенциалните рискове за здравето.
Features:
Simple operation, fast measurement of the electrical appliances, wires and industrial equipment around the intensity of electromagnetic radiation.
Test band width can be divided into high-frequency, low-frequency two steps of measurement.
Test accuracy, the lowest frequency of measurement of electromagnetic radiation up to 5Hz.
Value for money, easy to carry.
Designed to meet CE industrial standard.
For the environmental electromagnetic radiation testing: bedroom, office, computer room, control room, cable, power lines, monitors, transmitters and other sources of measurement.
Used in home electrical equipment, measurement of electromagnetic radiation: mobile phone, computers, televisions, copiers, fax machines, air conditioners and other power sources of test analysis.
Specifications:
Display readings: three semi-liquid crystal display, maximum reading low-frequency 1999V/M / High Frequency 1999µW/cm2.
Level: low-frequency V/m, high-frequency: µW/cm2.
Measurement time intervals: 0.4 seconds.
Operation voltage: 9V. (Battery Not Included)
Measure frequency range: low frequency: 50Hz-400 KHz, high frequency: 30MHz-2000MHz.
Operation temperature: -15°C ~ +60°C.
Dimension: 132 x 70 x 30 mm
Weight: 110g
Коментари

Правила:

1.Пишете само на кирилица .

2. Не използвайте коментарите за рекламни цели.

3.Да не се публикуват линкове към други сайтове.

4.Пишете коментари единствено свързани със съответния артикул.

5.Въпроси свързани с доставка,начин на плащане или наличност задавайте на формата за въпроси.

Всеки коментар нарушаващ правилата ще бъде изтриван без предупреждение.


Добавяне на коментар
Име
E-mail:
Коментар

toTop