За въпроси и поръчки: mail phone0988 860 720 оператор A1 Skypewww.animabg.com Skype гр.Шумен
animabg
Електроника и компютърни аксесоари

Детектор за качеството на въздуха CO2 TVOC

Детектор за качеството на въздуха CO2 TVOC
Детектор за качеството на въздуха CO2 TVOC
  • Подробно описание
  • Характеристики

Детектор за качеството на въздуха CO2 TVOC

Този продукт е прост и надежден измервателен уред, който съчетава лекота на използване и производителност, той ви позволява да проследявате 4 ключови фактора за качество на въздуха: TVOC, HCHO, CO2, AQI.

Характеристика:
Захранван от презареждаща се литиева батерия, мониторът за качество на въздуха улеснява извършването на измервания от една стая в друга, за да получите преглед на качеството на въздуха в дома, работното място, училището, детския център или друго място.
Мониторът за качество на въздуха също е основен инструмент, който се използва при извършване на проверки на собствеността или при използване на всякакви домакински инструменти, за да се установи дали има ненормално количество отделяне на токсини.
Интелигентно откриване на различни видове газ. Повечето битови газове могат да бъдат открити, няма нужда да се притеснявате за приложимостта.
Измерването се показва на екран с висока разделителна способност, малък и лек дизайн за лесно пренасяне.
Естествен въздушен поток. технологията за откриване е възприета за по-точно определяне на проблемите с качеството на въздуха.
По всяко време откривайте и наблюдавайте проблемите с въздуха, за да осигурите здравето на членовете на семейството или служителите.Детекторът за качеството на въздуха е уред, който измерва различни параметри в атмосферата с цел определяне на качеството на въздуха. Този вид уреди са важни за следене на концентрациите на различни замърсители и газове в околната среда. Типичните параметри, които детекторите за качеството на въздуха измерват, включват:

Частици във въздуха (PM): Измерват концентрациите на фини частици (PM2.5 и PM10), които могат да имат влияние върху здравето на дихателната система.

Озон (O3): Измерва концентрацията на озон в атмосферата, който може да бъде вреден за здравето при високи нива.

Диоксид на азот (NO2): Измерва концентрациите на азотен диоксид, който е едно от замърсителите на въздуха, произлизащи от автомобилите и индустриални процеси.

Сяра диоксид (SO2): Отчита концентрациите на сяра диоксид, предимно причинено от изгаряне на въглища и нефтопродукти.

Въглероден оксид (CO): Измерва концентрацията на въглероден оксид, който може да бъде опасен при високи нива, особено в затворени пространства.

Температура и влажност: Някои детектори могат да измерват и тези параметри, които могат да влияят на удобството и качеството на въздуха.

Детекторите за качеството на въздуха се използват в домовете, офиси, индустриални сгради, обществени места и лаборатории. Те предоставят информация за замърсителите във въздуха и могат да бъдат интегрирани в системи за управление на климата или използвани като самостоятелни уреди за мониторинг. Предоставянето на точна информация за качеството на въздуха помага на хората да предприемат мерки за подобряване на околната среда и защита на здравето.
This product is a simple and reliable measuring instrument that combines ease of use and performance, it allows you to track 4 key air quality factors: TVOC, HCHO, CO2, AQI.

Features:
Powered by rechargable lithium battery, the air quality monitor makes it easy to take measurements from one room to another in order to get an overview of the air quality in a home, workplace, school, a daycare centre or any other location.
The air quality monitor is also an essential tool to use when performing property inspections or when using any household tools to see if there is any abnormal amount of toxin release.
Intelligent detection of various types of gas. Most household gas can be detected, no need to worry about the applicability.
The measurement is displayed on a high definition screen, small and light design for easy carrying.
Natural air flow- detection technology is adopted to determine air quality problems more accurately.
Built-in polymer battery, energy saving and environmental protection, long standby time.
Widely be used in home, office, enterprise, government, school and car, etc.
Detect and monitor air problems at any time to ensure the health of family members or employees.

Specifications:
Main color: blue
Material: ABS
Screen size: 2.8in
Detect error: <15%
Battery: 3.7V, 1000mAh
Charging standard: 5V, 1A
Standby time: about 240-360min
Temperature: 18-50℃
Humidity: 10-70% HR
Monitor fluctuate: 20%-50%
Item size: 136 * 65 * 25mm / 5.3 * 2.6 * 1.0in
Package size: 146 * 75 * 30mm / 5.7 * 3.0 * 1.2in
Package weight: 180g / 6.3ounce

Package list:
1 * Air Quality Tester
1 * USB Cable
1 * User Manual
Коментари

Правила:

1.Пишете само на кирилица .

2. Не използвайте коментарите за рекламни цели.

3.Да не се публикуват линкове към други сайтове.

4.Пишете коментари единствено свързани със съответния артикул.

5.Въпроси свързани с доставка,начин на плащане или наличност задавайте на формата за въпроси.

Всеки коментар нарушаващ правилата ще бъде изтриван без предупреждение.


Добавяне на коментар
Име
E-mail:
Коментар

toTop